PROFILE | CSO

PERSONAL INFORMATION

  • 5200405-5 Registration Number
  • 10000 Postal Code
  • 049622448 Phone Number
  • https://www.facebook.com/ventureup.ks/ Social Media

ACTIVITIES

  • AREAS OF ACTIVITY
  • Other
  • Locations of Activity

LOAD MORE LOADING..

No interested fundings!

14.03.2019   -   01.04.2019

VentureUP - Qendra e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit në Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina", në bashkëpunim me Universiteti i Prishtinës në kuadër të projektit "VentureUP" të financuar nga European Union Kosovo, hap thirrjën e parë për programi..